Search Menu
Bostaden är såld

Steninge / Gråbergsvägen 40

Renoverad familjevilla med ett naturnära läge!

Med ett högt och lummigt läge i vackra Steninge finner vi Gråbergsvägen 40. Denna villa byggd -74 har de senaste åren förvandlats till en modern familjevilla och idag finns inga spår av 70-talet kvar. Här väntar en ljus och tilltalande boendemiljö med öppna ytor och genomtänkta materialval. Vi gillar extra mycket sällskapsytan som uppstår i samspelet mellan kök och vardagsrum. Här umgås man med nära och kära och har ändå plats över för TV-soffan i det luftiga allrummet på övre plan. Det nya skjutpartiet på den västra gaveln ger matplatsen en vacker vy ut över den grönskande trädgården där barnen har gott om plats för lek och bus. Köket och båda badrummen är renoverade och samtliga rum visar upp en tilltalande stil. I bästa söderläge väntar ett inglasat uterum med ett generöst trädäck i anslutning och skulle det bli för varmt i solen, kanske ett svalkande bad i havet lockar? Badpiren vid Steninge strand når man efter en kort promenad och har man inte lust att bad kan man ju alltid besöka någon av de två restaurangerna och njuta av sommarkvällen över en bit god mat. Varmt välkomna på visning! /Tommy & Henrik

Steninge
Gråbergsvägen 40
Final price: 3 710 000 kr
Enclosed: 153 kvm
Running costs: 28 520 kr/år
Plotarea: 2262 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Steninge / Gråbergsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.