Robin Ivarsson, ansvarig mäklare i Varberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Robin Ivarsson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Brunnsberg—

Varberg




Brunnsberg— Varberg


Förberedd försäljning

Brunnsberg— Varberg


Referensnummer
508 533
Boarea
76 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Brunnsberg  i varberg

Brunnsberg

Brunnsberg är ett bostadsområde med närhet till både centrum och vackra naturområden. Med en promenad på drygt 1 km är du nere på stan, men det går även bussar som passerar regelbundet. Det populära skogsområdet med den mysiga dammen "Svarta havet" ligger alldeles i närheten och där finns möjligheter till härliga promenader. Brunnsberg är ett utmärkt val både för den som uppskattar närheten till Varberg


01
Fördelar med området
Bowling Parker/Grönområden Restauranger Motionsspår Tågstation Cykelbanor Ishall Gym Bussar

02
Nöje

Brunnsberg ligger beläget nära flera snabbmatsrestauranger och lunchställen i Lassabacka. Du har även lite fler aktiviteter i väst, närmast är Bruket där du kan spela bowling, biljard, shuffleboard mm. Knappt 1 km är det till Varbergs centrum där restauranger, butiker, caféer och pubar finns i överflöd.


03
Sport och fritid

Det fina naturområdet vid ”svarta havet” är perfekt för promenader och motion. Det finns även flera gymanläggningar belägna i närområdet t.ex. Friskis & svettis och Actic.


04
Kommunikationer

Varbergs Centralstation har täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.


05
Familjeliv

Förskolor och F-9 skolor finns i området, dock ligger gymnasieskolorna lite längre bort men det är smidigt att ta sig runt med buss/cykel. Många fina lekplatser. Närhet till stor livsmedelsbutik Ica Hajen.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Robin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.