Kärravägen 87F

Kärravägen 87F

Slutpris

2 095 000 kr


Kärradal— Varberg

Kärravägen 87F


Slutpris
2 095 000 kr

Kärradal— Varberg

Fritidsbostad eller åretruntbostad nära havet!

Här har du chans till en bostad i unika och vackra Brf Köpenhamsgård 2! Här har du möjlighet att bosätta dig permanent eller ha det som fritidsbostad och njuta av sköna lediga dagar. Mysiga byggnader som skapar en härlig atmosfär och där arkitekturen anpassats till de befintliga
byggnaderna för att bevara den charmiga gårdsmiljön. Byggnaderna stod klara 2020 och här är varenda detalj väl genomtänkt och av hög standard. Du bor lantligt och rofyllt där du kan njuta av radhuskänslan fast med bostadsrättens fördelar.

Vi tar oss in genom den rustika och mycket välkomnande entrén där vi sedan fortsätter rakt in utan massa trappor och njuter av det bekväma markplansläget. Modern och smakfull interiör med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där du även har pardörrar ut till den ljuvliga uteplatsen. Här ute är belagt med vacker natursten och ger dig en generös yta att umgås på plus att du har liten mysig trädgårdstäppa utanför. Elegant badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett sovrum.

Parkeringsplats med laddstolpe ingår i avgiften. På andra sidan gatan ligger Affären där det finns nybakta frallor och det man behöver. Intill bostadsrättsföreningen finns vackra grönytor, grillplats samt utegym. I närområdet finns även lägenhetshotell och möjlighet att hyra konferensanläggning för fester alternativt övernattning. Om man vill åka in till Varberg och önskar lämna bilen hemma så har man busshållplatsen precis runt knuten.

Du har inte mer än ca 500 meter längs Kärra bygata ner till stranden Lilla Kärra och Kattegatts blå för ljuvliga salta bad. Du har även en liten badrocksväg ner till stranden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
3 158 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Kärravägen såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kärravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.