Search Menu
Bostaden är såld

Varberg - Varberg Apelviken / Kung Ranes Väg 2

Drömvåning i populära Apelviken!

Välkommen till en helt underbar våning i populära Apelviken! Strålande havsutsikt i gaveltrea i etage med radhuskänsla. Solig balkong där du kan njuta av livets goda medan du ser kitesurfare och båtar. Egen jättevind över hela lägenheten. Fantastiskt ljus i bostaden som flödar av sol hela dagen, från soluppgången över det fina naturskyddsområdet mittemot till de underbara solnedgångarna i havet. En daglig njutning som ger ro i sinnet. Här bor ni med insynsskyddat och fritt läge med ca 300 meter till Apelvikens underbara strand med salta bad. På tio minuters promenad når ni Varbergs kurort med njutbar spa och gourmetrestaurang, Coop med fiskaffär med läckerheter från havet, Systembolaget och Apotek. Varbergs Torg med sin mysiga handel och Asia spa når ni på tio minuter på cykelbanan, eller bussen med hållplats tvärs över gatan. Vill ni ha Göteborgs storstadspuls tar tåget endast 40 minuter, och kontinenten är nära - på under två timmar är ni i Danmark. Den välplanerade bostaden har ljusa färgsättningar i de luftiga, insynsskyddade rummen med en designflirt åt det överallt närvarande havet. Stora umgängesytor i både vardagsrum och kök, hela 8 garderober plus en stor walk-in-closet, som lätt kan göras om till tex arbets eller hobbyrum. Slipbart ekparkettgolv i vardagsrum, i övrigt genomgående nytt, ljust laminatgolv Endless plank, och i walk-in-closet målad plastmatta. Stort, ljust badrum med badkar, delvis kaklade väggar, våtrumsmatta. Tvättmaskin, torkskåp, och gott om plats för förvaring. Det är också lätt att glasa in den underbara soliga balkongen med sin fantastiska utsikt. Stensatt uteplats vid entrén när du vill byta några ord med grannarna och njuta av den mysiga innergårdsmiljön. Egen vind över hela lägenheten, till stora delar ståhöjd, med åtkomst via trappa från övre hallen - perfekt för trygg förvaring. Välskött Riksbyggen förening med mycket god ekonomi och fin gemenskap . Bilfritt blommande område med radhuskaraktär, och gemensamhetsytor såsom grillplats och lekplats. Garage, cykelgarage, bastu och gästlägenhet med festlokal finns. Ett underbart livsstilsboende som måste upplevas - varmt välkommen på visning!

Varberg / Varberg Apelviken
Kung Ranes Väg 2
Final price: 2 450 000 kr
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 5 116 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 och 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Kung Ranes Väg