Search Menu
Bostaden är såld

Vessigebro / Ringvägen 18

I Vessigebro kan vi nu erbjuda en enplansvilla med källare på stor tomt med bra läge! Villan förvärvades 1998 och genomgick då en större renovering med bland annat nytt kök, nya fönster, tilläggsisolering samt ny fasad. Det härliga uterummet med golvvärme och högt i tak kan man njuta av året om! I entréplanet finns två sovrum med möjlighet till ett tredje, vardagsrum, kök samt badrum. I källaren finns gillestuga, sovrum för tonåringen eller för långväga gäster, stort hobbyrum samt goda förvaringsmöjligheter. Här finns både garage och carport och inifrån garaget når man både entréplanet och källaren via varsin dörr. Tomten är stor och platt - perfekt för barn med spring i benen. Välkomna på visning!

Vessigebro
Ringvägen 18
Final price: 1 300 000 kr
Enclosed: 80/110 kvm
Running costs: 25 659 kr/år
Plotarea: 1159 kvm
Rooms: 5 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vessigebro / Ringvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.