Search Menu
Bostaden är såld

Mattmar / Kvarn 210

Välkommen till Kvarn 210 och Kvissleströmmarna

Varmt välkommen till Kvissleströmmarna och Kvarn 210 i detta Jämtländska flugfiskeparadis. Här har den nuvarande ägaren under slutet på 1980-talet uppfört en fritids/fiskestuga (väskust-stuga) i ett plan som inrymmer storstuga, sovrum och mindre arbetskök. Stugan har ett högt naturskönt läge med utsikt över Hästön och strömmarna där även Oviks- och Västfjället skymtar i bakgrunden. Till fastigheten hör rätt till båtplats nere vid Kvissleströmmarna. Bilväg ända fram till båtplatsen och fastighetens tomtgräns.

Mattmar
Kvarn 210
Final price: 375 000 kr
Enclosed: 41 kvm
Plotarea: 1442 kvm
Sold: 2016-07-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Mattmar / Kvarn
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.