Lignells Väg 18

Lignells Väg 18

Slutpris

6 550 000 kr


Karlslund— Östersund

Lignells Väg 18


Slutpris
6 550 000 kr

Karlslund— Östersund

FANTASTISKT PÄRLA I LUMMIGA KARLSLUND

Välkommen till Karlslund och Lignells väg 18 som erbjuder ett av Östersunds mest eftertraktade lägen. Villan är belägen på en 956 m² stor hörntomt där Lignells väg och Eriksbergsvägen möter varandra och har ett bekvämt promenadavstånd till stadskärnan, naturen och skidstadion som nås på bara några minuter. Villan påminner oss om en svunnen tid med dess spatiösa tilltagna rum, vackra ekparkettgolv och dess takhöjd. Här erbjuds ett högkvalitativt boende med generöst tilltagna sällskapsutrymmen i fil, två öppna spisar och möjlighet till 6 sovrum. Villan uppfördes 1944 och då som ett 2-familjshus med gemensamma källarutrymmen. Det har dock av nuvarande ägare nyttjats som 1-familjshus och det övre köket är idag avlägsnat men VA ledningarna finns bevarade. Stora ekonomiutrymmen på vinden och i källaren med bla tvättstuga och ett renoverat spa med bastu. Det fristående garaget om hela 80 kvm är uppfört 2017/18. Garaget som har egen vind, vattenburen golvvärme och elport inrymmer upp till 4 bilar men den bakgre delen används idag som ateljé med egen ingång. Vidbyggt garaget på den välskötta och uppvuxna trädgårdstomten finns ett orangeri, ett fantastiskt trädgårdsland, plana gräsytor, en redskapsbod, fina stenläggningar och uteplatser i flera nivåer. Så varmt välkommen till ett pampigt och mycket välhållet hus med en fantastisk trädgård i hjärtat av Karlslund!


Boarea/biarea
184/88 kvm
Driftkostnad
37 106 kr/år
Tomtarea
956 kvm
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2022-07-06

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Lignells Väg såldes av oss 2022-07-06. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Lignells Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.