Södra Renvägen 5

Södra Renvägen 5

Slutpris

2 115 000 kr


Sångbäcken— Vemdalen— Berg

Södra Renvägen 5


Slutpris
2 115 000 kr

Sångbäcken— Vemdalen— Berg

Fantastisk utsikt i Sångbäcken!

Välkommen till denna klassiska fjällstuga belägen på Södra Renvägen 5 i Sångbäcken. Här har du en rymlig stuga på 83 kvm med bastu, öppen spis och fantastisk utsikt, allt du behöver för en avkopplade fjällsemester, sommar som vinter.

Stugan har en utbyggd entré med plats för förvaring av pjäxor, pulkor, skidor, vandringskor eller kanske till och med golfklubborna. Köket som är fullt utrustat rymmer familj och vänner. Allrummet ligger just intill köket med en värmande öppen spis. Sängplatser finns det gott, med tre sovrum och ett allrum som rymmer bäddsoffa. I det inglasade rummet kan du njuta av lugnet och utsikten, perfekt får vårvinterdagar med lite snödropp och sol på näsan.

Fjällstugan ligger i en vacker naturmiljö där vandring och skidåkning är precis runt hörnet. En kort promenad från stugan når du både slalombackar och längdspår. Har du besökt Sångbäcken tidigare förstår du att detta är ett läge man inte vill missa.

Stugan är besiktigad och protokoll erhålles hos mäklaren. Säljes med friskrivningsklausul. Välkommen att anmäla ditt intresse och boka din visning hos oss!


Boarea/biarea
83/4 kvm
Driftkostnad
40 096 kr/år
Tomtarea
1 546 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Södra Renvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Södra Renvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.