Landshövdingegatan 23

Landshövdingegatan 23

Slutpris

5 500 000 kr


Kattrumpan— Kalmar

Landshövdingegatan 23


Slutpris
5 500 000 kr

Kattrumpan— Kalmar

I hjärtat av Kalmar!

Varmt välkommen till Landshövdingegatan 23 – ett välplanerat radhus vid ett av Kalmars mest populära områden. Här bor du i hjärtat av Kalmar, med ett stenkast från badplatsen Kattrumpan och stadens pulserande centrum, mysiga kaféer, restauranger, butiker och parker. Njut av en härlig promenad längst Kalmarsund, besök Kalmar Slott eller ta en cykeltur i områdets gröna oaser – allt inom räckhåll från din tröskel!

Landshövdingegatan 23 erbjuder inte bara ett utmärkt läge utan även en genomtänkt planlösning på 160 kvm som fördelas i två plan samt en inredd källare. De fina golvet av Ölands sten i hallen välkomnar dig in och via några trappsteg upp kommer du vidare in till det stora allrummet som ger dig gott om utrymme för sociala aktiviteter och samvaro med familj och vänner. Matrummet som ligger i anslutning till allrummet och köket blir perfekt för trevliga middagar. Här har du även utgång till uteplats där du kan njuta av solen och friska luften utan att behöva lämna ditt eget hem. På övervåningen finner du husets sovrum, fyra stycken, vilket ger en separat och avskild plats för avkoppling. Ett stort badrum med dubbla handfat, badkar och dusch. I källaren finns det praktiskt utrymmen med gillestuga, verkstad, tvättstuga, förråd och ännu ett badrum för extra bekvämlighet.

Huset som är från 1975 har kvar mycket av 70-talet i sig, det som är gjort i huset är framförallt badrummet på övervåningen samt duschrum och tvättstugan i källaren. Dessa renoverades i början av 2010-talet.

Detta är en unik möjlighet att förvärva ett radhus med potential och som ligger på ett bra läge. Kontakta oss idag för att boka visning och upptäck själv alla möjligheter som detta radhus har att erbjuda!


Boarea/biarea
164/82 kvm
Driftkostnad
53 622 kr/år
Tomtarea
200 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-22

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna radhus på Landshövdingegatan såldes av oss 2023-12-22. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Landshövdingegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.