Sjöbrings väg 9

Sjöbrings väg 9

Slutpris

1 050 000 kr


Södra området— Kalmar

Sjöbrings väg 9


Slutpris
1 050 000 kr

Södra området— Kalmar

Välplanerad 2:a med inglasad balkong!

Välkommen till Sjöbrings väg 9 på Södra området!

Välplanerad och ombonad lägenhet där du redan från första klivet innanför dörren möts av en bostad som bjuder på en bra känsla med högt i tak och mycket naturligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck.

Bostaden är på 56 kvm och inrymmer 2 rum och kök, samt en inglasad balkong i ett härligt söderläge. Här kan du sitta till långt in på hösten och tidig vår vilket gör att du förlänger bostaden med ytterligare ett "rum".

Du får här en välplanerad lägenhet där du välkomnas in i entrén som öppnas upp i hallen. I entrén ligger ett praktiskt klinkergolv och här finns bra med förvaring i tre garderoberna.
Köket är renoverat i smakfull stil -15. Ett ljust kök med gott om plats för matbord. Sovrummet är väl tilltaget, med flera garderober som skänker bra förvaring. Trivsamt vardagsrum med ljusinsläpp i två väderstreck och det inglasade uterummet intill. Badrum med tvättmaskin, dusch, wc och tvättställ.

Två förråd ingår i källaren. Parkeringsplatser finns med separat kö.

Södra området är en populär del av Kalmar där du bor med närhet till naturen samtidigt som du har bra kontakt med centrala Kalmar via bussar och cykelbana. På promenadavstånd från bostaden har du både sjukhuset och södercentrum med välsorterad ICA supermarket samt pizzeria. För dig med barn i skolålder ligger Falkenbergsskolan precis utanför dörren där du har undervisning från förskolan upp till årskurs 9.

Varmt välkommen att boka in dig på visningen!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 862 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-22

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna lägenhet på Sjöbrings väg såldes av oss 2023-11-22. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Sjöbrings väg.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Ronja Issau

Assistent
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.