Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Disponentparken / Björkmansgatan 32

Disponentparken

Välkommen till detta nybyggda 2-plans bostadsrättsradhus med 5 rum och kök, varav 3 sovrum fördelat på 105 m². Radhusen har en stilren exteriör och ett modernt utseende med liggande träpanel och pulpettak. Välplanerat boende med kök/vardagsrum i öppen planlösning, duschrum/wc och tvättstuga på entréplan. Övre plan med allrum, 3 sovrum och duschrum/wc. Generösa förvaringsutrymmen med två klädkammare och separat förråd i anslutning till radhuset. Uteplats både på fram-/ och baksida samt finns även gräsyta på baksidan av radhuset. I anslutning till radhuset följer parkering med motorvärmare. Tillfälle för sällskapet som vill ha ett kvalitativt, bekvämt boende med närhet till City och trevliga gång och strövområden.

Örebro / Disponentparken
Björkmansgatan 32
Final price: 3 600 000 kr
Enclosed: 105 kvm
Community fee: 4 040 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 och 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Björkmansgatan