Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Sörby / Kägelstigen 14

GAVELRADHUS MED BÄSTA LÄGE I SÖRBY!! 4 rok med totalarea på ca 150 kvm. (99 kvm boarea + ca 50 kvm biarea). Altan och trädgård i soligt syd-/väst. Grönskande trädgård med bl.a. äppelträd, päronträd, björnbär, rabarber och planteringslåda med jordgubbar och dill. Entréplan med mysigt vardagsrum som har öppen spis. På övervåningen finns idag två sovrum (kan enkelt byggas om till tre sovrum). Källaren är totalrenoverad under de senaste två åren med klinkergolv/golvvärme, tvättstuga, bubbelbadkar, biorum, wc och förvaringsutrymmen. Samtliga fönsterbrädor i fin marmor är bevarade i bostaden. Bostadsrättsföreningen Änggårdarna är en stabil förening med mycket god ekonomi. I månadsavgiften ingår det mesta så som; värme, vatten, kabel-TV, bredband samt garageplats. Välkomna på visningen!

Örebro / Sörby
Kägelstigen 14
Final price: 3 620 000 kr
Enclosed: 99/50 kvm
Community fee: 4 260 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Floor: av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Kägelstigen