Karlsgatan 32 L

Karlsgatan 32 L

Slutpris

2 100 000 kr


Väster Park— Örebro

Karlsgatan 32 L


Slutpris
2 100 000 kr

Väster Park— Örebro

Tvåa i sekelskifteshus i Väster Park. Uteplats med pergola. Villakänsla och fönster åt fyra håll!

VISNING? Kontakta mäklaren för visningsbokning!

Välkommen till en rymlig och ljus tvåa i vackra och lugna Väster Park. Fantastisk villakänsla med fönster åt fyra håll och egen entré. Här förenas den äldre charmiga stilen med den nyare moderna interiören. Mysigt med eldningsbar kamin i vardagsrummet! Samtliga rum, utom badrum, totalrenoverades 2011. Under senare år har ägaren utfört vanligt underhåll och bland annat bytt till induktionshäll (2022) och ställt in en köksö (2018) i köket. Badrummet har målats (2023) och en AC har installerats (2017). Utanför huset, i syd-/västläge, finns en uteplats med pergola. Uteplatsen är gemensam med grannen i samma hus. Här får du grilla och varför inte passa på att nyttja de stora grönytorna runtomkring huset till kubbspel med dina vänner och familj! Området kring föreningen är till stor del omgärdat av staket, vilket bidrar till ett mycket lugnt och fridfullt bostadsområde.

Mycket smidigt och bekvämt med både tvättstuga och förråd i källaren på det aktuella bostadshuset. Dessa utrymmen når du enkelt via en källartrappa inifrån din egen lägenhet. Stabil och välskött förening som äger marken. I avgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband, parkeringsplats med motorvärmare och bostadsrättstillägg. I föreningen finns flera gästparkeringar samt platser med laddstolpe för elbil.

Området Väster Park, eller Västra Mark som många säger, har en lång historia bakåt i tiden. Området dominerades länge av jordbruk, men år 1907 byggdes flera hus, både stora och små. Under åren 1907-1927 var det Svea trängkår som fanns på området. Efter det byggdes delar av kasernerna om till sjukhus för psykiatrisk vård. I slutet av 90-talet köpte JM fastigheter på området, byggde om husen till vackra bostäder och bildade bland annat bostadsrättsföreningen Älvtomta. Längre in i Väster Park fortsatte sedan JM att bygga nya bostäder och bilda flera bostadsrättsföreningar under åren 1999-2005.

Nära till både Resecentrum (1,5 km) och påfart/avfart på motorvägen - perfekt för dig som pendlar! Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv, idrottsevenemang osv. I närheten finns busshållplats, Trängens idrottsplats, förskola, skola, vårdcentral och flera mataffärer.


Boarea
69 kvm
Avgift
5 486 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-10-26

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2023-10-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.