Lidvägen 13

Lidvägen 13

Slutpris

3 795 000 kr


Hagaby— Örebro

Lidvägen 13


Slutpris
3 795 000 kr

Hagaby— Örebro

Familjevilla med stor trädgård i sydvästläge!

Välkommen till den optimala familjevillan i populära Hagaby!

På denna lugna återvändsgata finner du detta charmiga hus från 1925. Boarean är ca 134 kvm och erbjuder möjligheten att enkelt skapa fyra sovrum för den växande familjen.

Huset välkomnar dig med ett ljust och välutrustat kök, där matlagningen blir en sann fröjd med generösa arbetsytor och plats för ett trivsamt köksbord. Det trevliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för större matbord och har en direkt utgång till altanen. En solig oas från förmiddag till sen kväll, perfekt för trevliga grillkvällar med vänner och familj. Trädgården är en stor tillgång till detta hem och är belägen i ett soligt sydvästläge. Den ger gott om utrymme för barnen att leka och utforska samtidigt som den blir en underbar plats för familjens gemensamma stunder. Här kan du odla blommor eller grönsaker och skapa minnen som varar för livet.

Möjligheten att skapa fyra sovrum ger flexibilitet och utrymme för familjens olika behov. Varje rum kan anpassas efter önskemål, vilket skapar en personlig och funktionell boendemiljö.

Huset är utrustat med två wc, varav en separat på entréplanet och ett större badrum på övre plan med både bad- och duschmöjligheter, vilket ger en extra touch av lyx och komfort till vardagen.

Förvaringsutrymme är inget problem här! Huset kommer med både garage och källare, vilket ger gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar. Garaget ger skydd åt din bil samtidigt som källaren erbjuder extra utrymme för verktyg, säsongssaker och allt annat du behöver ha ordning på.

Lidvägen 13 erbjuder inte bara ett trivsamt boende utan också närhet till skolor, grönområden och alla bekvämligheter som Hagaby och Örebro har att erbjuda. Denna charmiga familjevilla utgör den perfekta kombinationen av tidstypiskt och modernt boende.

Varmt välkommen att boka dig till visning!


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
41 818 kr/år
Tomtarea
900 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Lidvägen såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lidvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.