Sök Meny
Såld

Örebro - Öster / Oskarsvägen 10

Hemtrevlig etagelägenhet med uteplats på Öster!

Välkommen till en mycket hemtrevlig etagelägenhet i den populära stadsdelen Öster! Bostaden ligger i markplan och våning 1. Uteplats och radhuskänsla i en stabil förening mitt i stan. Uteplatsen ligger mot innergården, i österläge, och har en smidig utgång till innergården. Bekvämt boende med stora möjligheter att justera planlösningen, antal sovrum och till och med antal rum. Kök och två sovrum på övre plan och vardagsrum och två sovrum på bottenplan. Två badrum, varav det ena helkaklat med golvvärme (2007). I månadsavgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen har god ekonomi och har i flera års tid efterskänkt halva månadsavgiften i januari månad. Garage finns i föreningen, separat kö. Det är fri parkering på gatorna i området. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med stora grönytor, lekplatser, Wadköping och vackra promenadstråk längs med Svartån. Åt andra hållet är det lika nära till Behrn Arena, simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Oset, Rynningeviken och Naturens hus - och knappt 5 min till City! I området finns mataffär, café, bageri, förskola och skola.

Örebro / Öster
Oskarsvägen 10
Slutpris: 3 540 000 kr
Boarea: 113,5 kvm
Avgift: 5 337 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Våning: Markplan och våning 1 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Oskarsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.