Katrinelund 459C

Katrinelund 459C

Slutpris

5 700 000 kr


Katrinelund— Stora Mellösa— Örebro

Katrinelund 459C


Slutpris
5 700 000 kr

Katrinelund— Stora Mellösa— Örebro

Njut av panoramautsikt över Hjälmaren och det goda livet i Katrinelund!

Välkommen till idylliska Katrinelund och detta lättskötta boende som passar perfekt både som åretruntbostad och sommarhus i direkt närhet till Hjälmarens sjöliv. Katrinelund ligger vid södra Hjälmarens strand, ca 20 minuter från Örebro. Här kan du som köpare njuta av underbar natur utan att göra avkall på bekvämligheter och socialt liv. I området ligger restaurangen, Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog som är känd för sitt gastronomiska kök i toppklass. Här kan du även aktivera dig och nyttja paddelbana, gym, relax, poolområde, bad- och privat båtplats som ingår i hyran ca 40 meter från huset.

Huset ligger några meter från vattnet och erbjuder en magisk panoramautsikt över Hjälmaren. Planlösningen är utformad med sociala ytor ut mot vattnet, här kommer du ut på det stora trädäcket som är byggd runt huset, morgonsolen på framsidan, här finns utomhusspa installerat och på baksidan en fantastisk kvällssol mot vattnet. Kök och vardagsrum har ett rikligt och naturligt ljusflöde från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Mot det moderna Kvänum köket är planlösningen öppen och inbjudande med gott om plats för middagsbord i burspråk mot vattnet. Köket är utrustat med köksö med bänkskiva i massiv ek, Miele maskiner och bänkskiva i kalksten. Huset erbjuder även två sovrum, helkaklat duschrum/wc, separat wc och separat tvättstuga, platsbyggda garderober i sovrummen, rullgardiner i de flesta fönster och myggnät/insektsnät till altandörrar och fönster. Invändigt så målades alla ytskikt väggar, innertak, lister och fönsterkarmar 2022. Även ommålat utvändigt 2022.

Värmen kommer från en effektiv frånluftsvärmepump ny från 2022 som ger skön komfort med vattenburen golvvärme i hela huset samt finns gjutjärnskamin som kan bidra till lägre driftskostnad och härlig mysfaktor. I anslutning till huset finns även en inredd sidobyggnad ca 12 kvm som kan användas som gästhus. Brf Återvändan 2 är en stabil förening med god ekonomi, låg belåning som ger en låg månadsavgift!

Boende som måste upplevas på plats, här får du som köpare både rekreation och livskvalité, men med stadslivet aldrig långt borta!

Välkommen på visning!

Gå in på länken https://katrinelund.se/ och läs mer om området Katrinelund och Sjökrogen.


Boarea
93 kvm
Avgift
3 033 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Katrinelund såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Stora Mellösa samt även på Katrinelund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.