Stenmursvägen 15

Stenmursvägen 15

Slutpris

2 780 000 kr


Vintrosa— Örebro

Stenmursvägen 15


Slutpris
2 780 000 kr

Vintrosa— Örebro

Renoverat 1-plans med skönt västerläge på baksidan!

Välkommen till Vintrosa och detta välplanerade 1-plans kedjehus fördelat på 110 m² med 4 rok varav 3 sovrum. Många stora och kostsamma renoveringar är gjorda senaste 7 åren såsom kök, helkaklat duschrum, separat wc, fönster, installerat luftvärmepump och braskamin, byggt inglasat uterum m.m. Här kan du bara flytta in och njuta av ditt nya boende!

Huset har en härlig, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, härifrån kommer du ut till det inglasade uterummet med skjutbara glaspartier som öppnar upp mot den insynsskyddade, lummiga trädgården i skönt västerläge med kvällssol på baksidan. Huset erbjuder även helkaklat duschrum/wc, separat wc, groventré/tvättstuga och tre sovrum. Finns även ett inrett sovrum/gästrum bakom garaget. Här kan du också njuta och sysselsätta dig i den fantastiska trädgården som erbjuder gräsytor, vinbärsbuskar, rabarber, hallon (röda & gula), smultron och jordgubbar, samt pallkragar för odling.

Här bor du i ett villaområde omringad av härlig natur och Vinteråsen naturreservat. I närområdet ligger Vintrosa skola F-6, livsmedelsbutik och bussförbindelser till Örebro. Några hundra meter från huset har kommunen nyligen renoverat både lekpark och grillplats. Smidigt också för pendlaren att snabbt ta sig ut på E18 med ca 20 km till Örebro.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
32 397 kr/år
Tomtarea
480 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-18

Mäklarhuset Örebro

Denna kedjehus på Stenmursvägen såldes av oss 2023-08-18. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på Stenmursvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.