Heidenstams gata 91

Heidenstams gata 91

Slutpris

4 100 000 kr


Ryd— Linköping

Heidenstams gata 91


Slutpris
4 100 000 kr

Ryd— Linköping

Populär KB-villa med ett av områdets bästa lägen!

Välkommen till Heidenstams gata 91!
På hörntomt med ett av områdets bästa lägen finner du här en välskött KB-villa där baksidan ligger insynsskyddat och vetter mot allmänning. Här bor ni på en totalyta om cirka 249 kvm fördelat på en och en halvplan med en praktisk källare där byggnaden är välskött och har sedan förvärvet 2000 försetts med nya ytskikt, fönster och takpannor.
Entréplanet präglas av ett härligt ljus då stora delar av planlösningen öppnats upp samt att hörnläget ger två extra fönster längs östgaveln. Här finns gott om utrymme för socialt umgänge i det öppna vardagsrummet, ett praktiskt kök som renoverats av Härjedalskök 2019, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum och en separat wc.
Övre plan innefattar i dagsläget två stycken rymliga sovrum och en wc. På källarplan finner man en stor gillestuga, rymliga förvaringsutrymmen, wc och en tvättstuga utrustad tvättmaskin, dusch och bastu. Huset har en centraldammsugare, carport samt en rymlig uppfart. På den härliga baksidan i söderläge finns trevliga växtligheter/planteringar och en friggebod.

I Ryd finns det stora grönområden för promenader och barnlek samt tryggt gångavstånd till skola och förskolor där den närmaste finns några hundra meter bort. I närheten finns Ryd centrum med matbutik och serviceutbud. Cykelavstånd till centrum och goda bussförbindelser.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
149/100 kvm
Driftkostnad
34 382 kr/år
Tomtarea
536 kvm
Rum
5 rum
Såld
2024-01-13

Mäklarhuset Linköping

Denna kedjehus på Heidenstams gata såldes av oss 2024-01-13. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Heidenstams gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.