Limmerhult Sörgård 2

Limmerhult Sörgård 2

Slutpris

3 110 000 kr


Limmerhult— Nykil— Linköping

Limmerhult Sörgård 2


Slutpris
3 110 000 kr

Limmerhult— Nykil— Linköping

Naturnära villa intill sjön Limmern!

Välkommen till Limmerhult Sörgård 2. Här bor ni lugnt och lantligt intill sjön Limmern.
På entréplan möts man av en rymlig hall, här finns en dubbelgarderob och gott om plats för avhängning. I köket finns kyl, frys, fläkt, spis och ugn samt goda arbetsytor och skåpsförvaring. Stor och öppen matplats , förr kallad storstuga vid fönster med sjöutsikt, härifrån når man bostadens stora altan.
Vardagsrummet bjuder på fina ljusinsläpp från tre håll. Här finns även en braskamin som både bidrar med myskänsla och värme. Även från vardagsrummet når man bostadens altan. Vidare finns ett badrum med dusch, handfat, toalett och tvättmaskin samt en klädkammare/ förråd. En trappa upp möts man av ett stort allrum som passar utmärkt som tv rum eller kontor. Här finns två sovrum med garderober samt ett mindre wc urymme med toalett och handfat.

Vid entrén till huset finns en mysig stor inglasad veranda.
Bostaden som omges av en härlig trädgård är lantligt beläget med härlig utsikt över Limmern. På tomten finns dubbelgarage, pumphus, förrådsbod med vävstuga/ gästrum samt ett mindre plåtskjul. Här bor ni lugnt och skönt med naturen, skogen och fågelkvitter inpå knuten. Fiber finns indraget.
Linköping når man på ca 30 minuter och Nykil ca 15 min.

Varmt Välkomna på visning!


Boarea/biarea
115/10 kvm
Driftkostnad
21 823 kr/år
Tomtarea
5 605 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Limmerhult Sörgård såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Nykil samt även på Limmerhult Sörgård.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.