Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Centralt / Companiegatan 6

Drömläge i centrala Åhus! Kvarteret Skatan 16!

I centrala Åhus med insynsskyddat läge finner vi detta vackra hus med anor från svunna tider. Likt en dröm ligger den stora lummiga trädgården skyddat för insyn, här finner man ro, här kan man odla, här kan man njuta och här finner man sin plats på jorden! Gammal stil möter ny i skön harmoni och inget kan bli fel, bara rätt. Platsbyggt kök från Åraslöv möts med det målade golvet och de framtagna golvbrädorna. Badrummet är fräscht i turkosa färger, en gömd källare hittades vid badrumsrenoveringen, idag sitter en glaslucka monterad där och vinerna trivs. Stort allrum med både matrumsdel och soffhörna, öppna spisar. Hall och sött WC. Stort allrum på ovanvåningen med öppet upp i nock, två fina sovrum och ett blivande badrum. Välkommen att njuta av allt det vackra, boka en tid för visning!

Åhus / Åhus - Centralt
Companiegatan 6
Final price: 4 300 000 kr
Enclosed: 140 kvm
Running costs: 24 285 kr/år
Plotarea: 1026 kvm
Rooms: 5 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åhus / Companiegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.