Sök Meny

Din mäklare i Åhus och i stan

Köp och sälj din bostad med Mäklarhuset Åhus & Södertorg

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Åhus och hela kommunen

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Åhus & Södertorg idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna! Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Åhus & Södertorg

Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på Vallgatan 30 (ovanpå Ica Kvantum i Åhus) Ö Storgatan 51 O (strax intill Nordea på Södertorg i stan)

Tel: 044-28 20 01

ahus@maklarhuset.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Våra kontor
Mäklarhuset Åhus & Södertorg
Tel: 044-282001
V Storgatan 51O
291 31 Kristianstad
Mäklarhuset Åhus/Södertorg
Tel: 044-282001
Vallgatan 30
296 31 Åhus