Pastorsvägen 4

Pastorsvägen 4

Slutpris

1 400 000 kr


Kulltorp— Kristianstad

Pastorsvägen 4


Slutpris
1 400 000 kr

Kulltorp— Kristianstad

Trevligt bostadsrättskedjehus i ett plan på Kulltorp!

Varmt välkomna till Pastorsvägen 4 och detta bostadsrättskedjehus där vi kastas tillbaka till det ljuva 60-talet! Bostadsrätten har en tilltalande inre fond om 39 172 kronor som kan användas till att sätta egen prägel på bostaden där tiden stått still! Ett perfekt, enkelt boende för den som önskar en bostadsrätt med villa-känsla!

Vi erbjuds 99 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök med egen grästäppa på baksidan. I bostaden finner vi kapprum med gäst-wc, "halvan" med plats för skrivbord eller matsalsbord, rymligt kök, 3 sovrum, badrum och ett bra vardagsrum. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter med garderober och linneskåp.

Invid bostaden finns ett förråd samt en carport med uppfart som rymmer 2 bilar. Den lilla trädgården är insynsskyddad och lättskött.

HSB Brf Taktäckaren är en liten men mycket välskött och stabil förening.

På Kulltorp bor man lugnt på familjevänligt läge med närhet till både kommunikation och härliga promenadstråk. En cykeltur eller kort bussfärd bort nås matbutik, förskola, skola och restaurang. Fina cykelvägar finns även till Balsby och Österslövs badplatser.

Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 709 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Pastorsvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Pastorsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.