Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus-Äspet / Sandnejlikevägen 19

Vilket härligt fritidshus i Äspet! Storstugan rymmer 3 sovrum, vardagsrum ,wc och fint kök. Underbart och riktigt stort uterum med utekök, här finns plats för både soffan och det stora matbordet. Gäststuga med två sovrum och ett fräscht badrum med bastu. Fin friggebod med många bäddar. Unikt är den häftiga idén med egen beachplan, ett måste när man bor i Åhus! Trädäck både runt storstugan och gäststugan, här finns även en utedusch! Husen ligger skönt inbäddade i strandskogen och stranden är bara några minuter bort! Varmt välkommen på en personlig visning!

Åhus / Åhus-Äspet
Sandnejlikevägen 19
Final price: 3 550 000 kr
Enclosed: 75 kvm
Running costs: 29 229 kr/år
Plotarea: 1915 kvm
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Sandnejlikevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.