Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Centralt / Sjögatan 38

Vacker Skånelänga med anor från 1870-talet belägen i ett av Åhus äldsta kvarter. Här har man utsikt mot ån och endast en kort promenad till småbåtshamn, torget och Köpmannagatans butiker. Bostadshuset erbjuder ljuvlig glasveranda, vackra sällskapsrum, två sovrum, kök och badrum. I f.d. ladan har man inrett en trevlig lägenhet med två små sovrum, allrum med ryggåstak, litet kök samt badrum. För den som önskar större boyta finns även inredningsbart loft. På baksidan av huset finner man en rofylld oas med blommande buskar och ståtliga träd och på framsidan blommar rosorna. Varmt välkommen på visning!

Åhus / Åhus - Centralt
Sjögatan 38
Final price: 3 100 000 kr
Enclosed: 139 kvm
Running costs: 11 192 kr/år
Plotarea: 1028 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Sjögatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.