Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Täppet / Västra löparegatan 9

Välkommen till denna fantastiskt fina 1-plansvilla med källare på centralt läge i Åhus. Villan som är uppförd 1960, har genomgått en totalrenovering mellan 2007-2010 med många kostsamma renoveringar under senare år såsom, fasad, kök, bad, tilläggsisolering, dränering etc. Här erbjuds en mycket trevlig planlösning med härliga rum för samvaro, två fina sovrum på entréplan och en inredd källarvåning med tvättstuga, ytterligare sovrum, pannrum och en Bed&Breakfast-avdelning. alt ett hemmakontor. Dessutom en trivsam och välskött utemiljö med stensättningar, trädäck och uterum. Varmt välkommen på visning!

Åhus / Åhus - Täppet
Västra löparegatan 9
Final price: 3 475 000 kr
Enclosed: 105/86 kvm
Running costs: 34 450 kr/år
Plotarea: 948 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Västra Löparegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.