Search Menu
Bostaden är såld

Beddingestrand - Skateholm/Sydkusten / Primulavägen 10

En liten promenad, och du befinner dig på den finaste, vita sandstranden. Huset ligger inbäddat i grönska och natur och är alldeles nybyggt. Tomten är orörd och inbjuder till egen fantasi efter behov. Glänta på dörren till entrén och du bländas av det otroliga ljuset och rymden av en takhöjd om 5,5 meter. Vardagsrum och kök kombineras i en välplanerad, öppen planlösning och de vackra fönsterna från golv till tak bjuder in naturen även i vardagsrummet. Kalla höstkvällar värmer kaminen gott och köket erbjuder bra arbetsyta och förvaring. Här finns två sovrum, varav det största med terrassdörr mot trädäcket. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Detta är verkligen en pärla på sydkusten.

Beddingestrand / Skateholm/Sydkusten
Primulavägen 10
Final price: 2 475 000 kr
Enclosed: 66,5 kvm
Running costs: 18 854 kr/år
Plotarea: 891 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Beddingestrand / Primulavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.