Search Menu
Bostaden är såld

Bunkeflostrand - Strandhem / Dagliljevägen 1

1 plan Strandhem

På vacker insynsskyddad hörntomt med gångavstånd till strandkanten av Öresund finns detta renoverade och välskötta fritidshus. Bostaden kan även användas för året runt boende. Bostaden har nyrenoverat kök med stor matplats. Om och tillbyggt vardagsrum med utgång till nybyggt isolerat inglasat uterum och stort härligt trädäck i västerläge. 2 bra sovrum och badrum med dusch. På tomten finns även stensatt terrass i västerläge samt renoverat förråd. Strandhem är omgivet av vackra strandängar utmed havet och egen privat strand. Gångavstånd till skola och förskola. Goda kommunikationer och närhet till Hyllie station och Emporia.

Bunkeflostrand / Strandhem
Dagliljevägen 1
Final price: 2 550 000 kr
Enclosed: 65/10 kvm
Running costs: 18 200 kr/år
Plotarea: 542 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Bunkeflostrand / Dagliljevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.