Heimdalsgatan 27

Heimdalsgatan 27

Slutpris

5 550 000 kr


Glumslöv— Landskrona

Heimdalsgatan 27


Slutpris
5 550 000 kr

Glumslöv— Landskrona

Välkommen till detta trevliga souterränghus i det natursköna Glumslöv!

Letar du efter ett rymligt hus med gott om plats för hela familjen? Då är denna fantastiska villa perfekt för dig! Med sitt enastående läge högt upp i byn, kan du njuta av en oöverträffad utsikt över Glumslöv, Öresund och Ven, varje dag. Här finns allt du behöver för att skapa ditt drömhem och mycket mer.

Rymlig och välplanerad:
Villan är välplanerad och det finns fina möjligheter att öppna upp mellan kök och vardagsrum och få en modern och öppen planlösning då dessa utrymmen ligger intill varandra. Här kan du enkelt umgås med familj och vänner medan du lagar mat eller kopplar av i vardagsrummet.

Utomhusparadis:
Tröttnat på trånga utrymmen? Denna villa har en stenlagd, insynsskyddad uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar i lugn och ro. Den stora trädgården ger gott om utrymme för lek och trädgårdsarbete, varför inte anlägga en pool att njuta av under sommarmånaderna?
Men det bästa av allt är den magnifika balkongen längs hela husets västra sida. Där kan du avnjuta solnedgångar och de mest fantastiska utsikterna över omgivningarna.

Perfekt läge:
Denna villa är inte bara rymlig och välplanerad utan den har också det perfekta läget. Belägen i Glumslöv, har du närhet till mycket – skola, idrottsplats, affär och kommunikationer med både buss och tåg som tar dig både till Helsingborg och till Lund - Malmö - Köpenhamn.
För pendlaren med bil finns närhet till motorvägspåfart. Glumslöv är samtidigt ett lugnt och fridfullt område där du kan slappna av och njuta av lugnet och naturen med Glumslövs backart bara en kort promenad bort.

Sätt din familj i förarsätet och upptäck alla möjligheter som detta souterränghus har att erbjuda. Varje dag kommer att kännas som en semester när du vaknar upp till den fantastiska utsikten över Öresund och Ven. Tveka inte, detta är din chans att äga ett hem som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta drömhem personligen!


Boarea/biarea
178/39 kvm
Driftkostnad
78 100 kr/år
Tomtarea
1 803 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-09-20

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Heimdalsgatan såldes av oss 2023-09-20. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Heimdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.