Linnégatan 8

Linnégatan 8

Slutpris

2 300 000 kr


Klippan

Linnégatan 8


Slutpris
2 300 000 kr

Klippan

Enplansvilla belägen i attraktivt läge i Klippan!

Välkommen till denna villa från Älvsbyhus byggd 2010 på lugnt omtyckt område i Klippan med bra läge. Här ska nu nästa ägare skapa sitt hem på 121 kvm med tre sovrum, möjlighet att skapa ett fjärde finns, en gästtoalett, ett badrum och en härlig öppen planlösning mellan kök och det rymliga vardagsrummet. Matplats finns i anslutning till köket, perfekt umgängesyta för de dagar du bjuder hem dina vänner och du står för matlagningen medan de bekvämt sitter vid matplatsen.

Här njuter du inte bara av ytan utan också av en härlig trädgårdstomt där du kan starta grillen, sätta dig i solstolen på den härliga uteplatsen medan barnen leker tryggt tack vare att tomten är inhägnad. Här har ni gångavstånd till Snyggatorpsskolan (grundskola 7-9) , Tegelbruksskolan (gymnasieskola), Åbyskolan (gymnasieskola) och även den helt nya (öppnar i augusti 2021) Kungsfiskareskolan (grundskola f-6) finns i närheten.

Eftermiddagarna tillbringas helst på tralldäcket på baksidan med ingång till vardagsrummet. Ett mindre trädäck på gaveln bjuder på kvällssol. Bilen körs bekvämt in i dubbelgaraget eller parkeras på uppfarten. Vacker natur finns runt knuten med Bäljane å och vandringsslingorna Åsligan och Elfdalsslingan i närheten.

Här bor man både centralt och avskilt, med 10 min promenad till affären och 15 minuter till järnvägsstationen, det bästa av två världar helt enkelt! Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
32 363 kr/år
Tomtarea
1 177 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-08-19

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Linnégatan såldes av oss 2021-08-19. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.