Search Menu
Bostaden är såld

Kristianstad - Viby / Brushanevägen 5

Enplansvilla med källare på Brushanevägen 5, belägen på lugn gata, på fint och fritt läge, granne med naturreservat och med en härlig och välskött blommande trädgård sommartid. Planlösningen är tilltalande med genomgående parkettgolv och ljusa väggar och består av en välkomnande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter, tre stycken sovrum på entréplan och ett renoverat badrum. Köket gjordes om 2013 med inredning från Ikea. Källarvåningen består bla. av förvaringsrum, pannrum och tvättstuga. Här finns även möjligheter för den som vill inreda extra sovrum, arbetsrum eller dylikt. Trädgården rymmer ett tilltalande uterum med utgång från vardagsrummet, plattsättningar, trädäck samt garage och förråd. Dessutom en tilltalande jacuzzi och pool. Härligt! Önskar du/ni ett vackert läge med närhet till allmänna kommunikationer och Kristianstad, ett välskött hus, underbar natur utanför husknuten och en trivsam trädgård? Då kanske du/ni har hittat rätt. Välkommen på visning!

Kristianstad / Viby
Brushanevägen 5
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 97/97 kvm
Running costs: 31 298 kr/år
Plotarea: 2212 kvm
Sold: 2016-05-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kristianstad / Brushanevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.