Search Menu
Bostaden är såld

Kristianstad - Torsebro / Torsekevägen 243

Nu finns tillfället att förvärva en synnerligen välskött villa i vackra Torsebro strax norr om Kristianstad. Villan bjuder oss på stora härliga umgängesytor i vardagsrum och allrum, många sovrum, två helkaklade badrum. Lantligt kök i ek med fin matplats, tvättstuga med groventré och wc samt ett fint uterum. Stor och lummig trädgård med gott om plats för lek och bus eller för den som är trädgårdsintresserad. Garage och dubbelcarport samt förråd. Vackra omgivningar med närhet till både bad och natur. Villan är besiktigad. Varmt välkommen på en personlig visning!

Kristianstad / Torsebro
Torsekevägen 243
Final price: 3 005 000 kr
Enclosed: 189,5 kvm
Running costs: 20 373 kr/år
Plotarea: 2708 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kristianstad / Torsekevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.