Badhusgatan 23

Badhusgatan 23

Slutpris

3 800 000 kr


Nyhamn— Landskrona

Badhusgatan 23


Slutpris
3 800 000 kr

Nyhamn— Landskrona

Nyhamns bästa läge med fri sundsutsikt

Vad sägs om den unika möjligheten att bosätta sig i den 2:a som erbjuder Nyhamns förmodligen bästa läge? Här bor man nämligen högst upp och längst ut på en gavel med obrutna panoramavyer över sundets ständigt skiftande skådespel. Vyer och utblickar mot Danmark, Ven och Helsingborg som ingen bild kan göra rättvisa utan som måste upplevas på plats. Dessutom generöst tilltagen balkong om ca 10 kvm och en takhöjd om hela 2,7 meter.

Härifrån kan man dagligen njuta av magiska solnedgångar över ett spegelblankt Öresund där solen sakta sänker sig bakom Ven, att se kallbadhuset, Landskronas nya landmärke sakta växa fram eller att se venbåten komma och gå på sina dagliga turer, Gotlandsfärjan eller andra pampiga fartyg majestätiskt glida in i hamninloppet på väg till varvet eller fiskebåtar på väg in efter morgonturen med måsar och trutar i släptåg. Lika hänförande är utsikten över Gråen eller ett vindpinat Öresund med mörka skyar som dramatisk fond och vita gäss som rullar fram över vågtopparna.

Det är inte heller svårt att föreställa sig en rogivande morgonpromenad längs havet som på vägen tillbaka kanske avslutas med ett svalkande dopp på det nya kallbadhuset eller några simlängder på Citadellbadet innan frukosten avnjuts på balkongen. Efter en uppiggande dusch kan man en kort promenad senare, kanske genom den underbart lummiga allén längs med vallgraven, smita inom konsthallen för en kulturell injektion eller vidare mot stadens centrum med torghandel, butiker, caféer och restauranger. På vägen hem kan man flanera längs kajpromenaden och samtidigt som man avnjuter en glass på Dockside kanske man får se Peter Brobergs bro fällas upp och ner för att välkomna nya båtar in i hamnen. Kvällen kan stillsamt avnjutas på balkongen tillsammans med solnedgången eller på något av alla trevliga ställen i området, Hotell Öresund, Seglarpaviljongen som i detta nu rustas upp för året runt verksamhet eller sommarkrogen och succékonceptet Lagunen under sommaren.

Lägenhetens välkomnar med en entré övergår i en hall där rikligt förvaringsutrymme erbjuds i skjutdörrsgarderober längs med hela ena sidan. Där hallen övergår i kök förenas matplats och vardagsrum i en öppen planlösning där stora fönsterpartier i vinkel garanterar magiska vyer mot flera väderstreck. Dessutom ett rejält sovrum med förvaringsutrymme i skjutdörrsgarderober samt ett rymligt badrum med praktisk tvättsektion.

Förråd i källaren som tillhör lägenheten samt övernattningslägenhet i föreningen som kan hyras mot mindre avgift.

Som boende i Nyhamn erbjuds man en livskvalitet och guldkant på tillvaron som är få förunnad med direkt närhet till såväl centrum, shopping, kultur och restauranger som till underbar natur, hav och bad. Sommartid fylls kajpromenaderna med folk som vill avnjuta såväl den underbara miljön som en god glass i stans populäraste glassbar. Underbara promenadstråk sträcker sig såväl längs med vattnet mot Borstahusen som genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet och Sveriges förmodligen vackraste koloniområde.

Välkommen på visning!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
5 424 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-11-06

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2023-11-06. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.