Search Menu
Bostaden är såld

Landskrona / Norra fiskehamnsgatan 5c

Eftertraktat läge med närhet till havet

Nu finns möjligheten att förvärva en villa där du kan sätta din egen prägel på ditt boende på attraktiv adress. På en avskild hörntomt ligger denna bostad med en lummig trädgård med stor potential. Bostaden är uppförd i ett plan på 116 kvadratmeter med ett härligt ljus från flertalet fönster och erbjuder tre väl tilltagna sovrum. Villan ligger med närhet till allt som ger Borstahusen dess själ. Efter en promenad ner längs de trånga gränderna nås bland annat restauranger, strand, båthamn och konsthall. Härligt promenadstråk längs havet leder vidare in till centrum. Dessutom gångavstånd till skolor, kommunikationer och Landskrona golfklubb med två 18-håls banor. Borstahusen och Landskrona ligger på utmärkt läge med närhet till både Malmö och Helsingborg. Man kan med lätthet ta sig med bil, tåg och buss till intilliggande städer. Kastrup, Sturup och Ängelholms flygplats kan enkelt nås.

Landskrona
Norra fiskehamnsgatan 5c
Final price: 2 850 000 kr
Enclosed: 116/2 kvm
Running costs: 25 500 kr/år
Plotarea: 374 kvm (Tomträtt)
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Norra Fiskehamnsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.