Hofterups kyrkoväg 88

Hofterups kyrkoväg 88

Slutpris

6 700 000 kr


Hofterup— Löddeköpinge— Kävlinge

Hofterups kyrkoväg 88


Slutpris
6 700 000 kr

Hofterup— Löddeköpinge— Kävlinge

1-plansvilla /Dubbelgarage / Uterum / Solceller

På naturskönt, lantligt läge finner ni denna väldisponerade 1-plansvilla i lättbetong som uppfördes 2016 och sedan kompletterats med vinterbonat uterum 2019, fantastiska utemiljöer och uppvärmd pool som anlades så sent som i år. Dubbelgarage om dryga 60 kvm, vattenburen golvvärme i hela konstruktionen samt solcellsanläggning som tillsammans med luft-vatten-värmepump garanterar förmånliga driftskostnader. Dessutom mekanisk FTX-ventilation och möjlighet att inreda vinden, där mycket av grundarbetet redan är gjort, för ytterligare 70-80 kvm boyta.

Det man först slås av när man kommer till huset är de fantastiska utemiljöer som nuvarande ägare skapat. Poolområdet i solsäkert sydvästläge erbjuder gott om utrymme för solstolar och härligt häng kring den helgjutna poolen som omgärdas av trädäck där matplatser och loungegrupper kan placeras efter önskemål. Platsbyggda planteringslådor utgör naturliga, gröna avdelare som bidrar till känslan av olika rum och den nedsänkta loungesektionen är förberedd för installation av utekök. På gavelsidan finns ett uppbyggt lekland med konstgräs och nedsänkt studsmatta, en egen liten fotbollsplan samt ett härligt, frodigt grönsaksland med platsbyggda odlingslådor. På husets baksida breder ett stort trädäck ut sig med plats för såväl spabad som sociala sammankomster med familj och vänner.

Husets genomtänkta disposition fördelar sig på en öppen planlösning i husets mitt där kök, matplats och vardagsrum förenas i anslutning till stort skjutdörrsparti som vetter mot poolområdet. Härifrån har man även direkt access till det vinterbonade uterummet med golvvärme som kan öppnas upp mot tre väderstreck och dessutom har en platsbyggd barsektion med vask. Generöst tilltaget tvättrum med in-/utgång från garaget, fyra sovrum av skiftande storlek samt två generöst tilltagna badrum i helkaklat, exklusivt utförande.

Hofterup med jourbutik, pizzeria och bageri ligger bara någon minut bort liksom Barsebäcks Golf & Country Club, havet och Järavallens underbara strövområde med grillplatser och motionsslingor för löpning och mountainbike. Även Barsebäck med badplats och restaurang samt Löddeköpinge tätort och köpcentret Center Syd ligger i närheten liksom hästgårdar, ridstigar och en motorcrossbana.

I Hofterup finns Skönadalsskolan, F-6 samt Henkelstorps förskola, i Löddeköpinge två stycken 7-9 skolor samt en Montessori F-9 i Barsebäck.

Busshållplats en knapp kilometer från huset och en dryg halvmil bort i Dösjebro finns det tågstation med tåg mot Landskrona/Helsingborg och Lund/Malmö. Motorvägen med utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Landskrona & Helsingborg som Lund & Malmö nås även den inom några minuter.

OBS, att Kävlinge kommun har en av landets lägsta kommunalskatter och att huset är förbesiktigat och upprättat protokoll ligger under fliken Dokument/Länkar.

Notera också att som nyproducerad bostad är fastigheten befriad från den årliga fastighetsavgiften (9287 kr 2023) i femton år fr.o.m. byggnadsåret 2016.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
140/90 kvm
Driftkostnad
25 688 kr/år
Tomtarea
1 042 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-23

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Hofterups kyrkoväg såldes av oss 2023-10-23. Se alla våra försäljningar i Löddeköpinge samt även på Hofterups kyrkoväg.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.