Sportvägen 35

Sportvägen 35

Slutpris

5 600 000 kr


Ålstorp 5— Löddeköpinge— Kävlinge

Sportvägen 35


Slutpris
5 600 000 kr

Ålstorp 5— Löddeköpinge— Kävlinge

1-plansvilla med inredd källare på förtrollande skogstomt

I natursköna Ålstorp 5 finner man denna väldisponerade 1-plansvilla i genomgående välhållet skick med härligt uterum och pool, inredd källare i utmärkt skick samt garagebyggnad med gästrum.

Den uppvuxna skogstomten med lummig grönska, växthus och odlingsland med bland annat kryddor och bär omges av majestätiska tallar som bidrar till såväl insynsskydd som svalkande skugga. Uteplatser i olika vädersträck och såväl husdjur som barn kan springa och leka fritt på den helt omslutna tomten.

En välkomnande, tillbyggd entrédel leder in i huset där kök, matplats och vardagsrum förenas i halvöppen planlösning. Ett helkaklat badrum tillsammans med ett sovrum och ett allrum som kan delas av i ett eller två sovrum kompletterar entréplanet.

Källaren med separat ingång och bra takhöjd erbjuder ett stort allrum med öppen spis, två gästrum, en väl tilltagen tvättstuga samt en fungerande bastu, matkällare och förrådsutrymme.

Sidobyggnad med kompletterande gästrum, stor uppfart med carport samt fiber indraget i huset.

Bara ett par minuter bort ligger välkända Barsebäck Golf & Country Club liksom natursköna Järavallens strövområde med grillplatser och motionsslingor för löpning och mountainbike samt Saxtorpssjöarna med badmöjligheter och härliga omgivningar för promenader. Dessutom närhet till badplats vid Barsebäcks strand och restaurang i Barsebäck Hamn samt Hofterup och Löddeköpinge tätort. Motorvägen med utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Landskrona & Helsingborg som Lund & Malmö nås även den inom några minuter.

Huset är förbesiktigat och besiktningsprotokoll ligger under fliken Dokument & Länkar.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
145/99 kvm
Driftkostnad
26 275 kr/år
Tomtarea
1 561 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-06-08

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Sportvägen såldes av oss 2022-06-08. Se alla våra försäljningar i Löddeköpinge samt även på Sportvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.