Rantzowgatan 7

Rantzowgatan 7

Slutpris

1 795 000 kr


Kirseberg— Malmö

Rantzowgatan 7


Slutpris
1 795 000 kr

Kirseberg— Malmö

Renoverad marklägenhet med egen ingång

Lägenheten är unik genom att den har en helt egen ingång som skiljer sig från resten av grannarna, vilket ger lite villakänsla. Utanför finns möjlighet att ställa barnvagn och parkera cyklarna. Hela lägenheten är nyligen ombyggd/renoverad så allt är modernt och i bra skick!
Tre sovrum, två lyxiga badrum och en walk in closet med skrivbordsplats, gör att denna lägenhet erbjuder väldigt mycket för pengarna!

Innanför entrén finns det utrymme att hänga av sig ytterkläder samt skor. Entrén har ett genomgående grått klinkergolv som ger en hygienisk och stilren känsla. Sovrummen såväl kök och vardagsrum har genomgående ekparkett som skapar ett lugnt och stilrent intryck i kombination med de vitmålade väggarna. De två avskilda sovrummen passar perfekt som barnrum som samtidigt har goda möjligheter att brukas till andra ändamål.

Området bidrar till att man kommer ifrån stadsbruset, här är grönskande och lugnt. samtidigt som man enkelt har tillgång till stadskärnan och andra förbindelser. Detta gör att man kan få det bästa av båda världar. Det finns flera förskolor och skolor i området, samt ett stort utbud av idrottsmöjligheter, med ishall, sporthall och andra idrottsanläggningar nära bostaden, samt vackra Beijers Park ligger bara några minuter från din dörr. För vardagssysslor finns här två olika matbutiker, restauranger, caféer och vårdcentral, samt det spännande projektet Lokstallarna som alltid har nya saker att erbjuda. Bra förbindelser med buss in till stan och nya tågstationen Malmö Östervärn ligger bara några minuters promenad från din dörr och tar dig snabbt till andra städer i Skåne eller direkt till Köpenhamn.

Här kommer ni garanterat att trivas!


Boarea
91.5 kvm
Avgift
7 205 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2023-08-29

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Rantzowgatan såldes av oss 2023-08-29. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rantzowgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.