Sök Meny

Din mäklare i Malmö med de nöjdaste kunderna och mäklare som pratar många språk!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Malmö

I Malmö finns vi på centrala och lättillgängliga platser för dig som vill besöka oss. Känner du Limhamn så vet du att vi har en butik i korset vid Hemmakväll, Linnegatan 22. där har vi funnits i snart 20 år. Inne i stan finns vi mitt på knutpunkten vid Kronprinsen. Vi som jobbar i butikerna gillar att göra affärer och att umgås med människor! Den stora utmaningen för oss är kanske inte i första hand att sälja bostaden utan den är faktiskt att göra er riktigt nöjda med allt vi gör. Vårt signum är Sveriges mest nöjda kunder, nu för åttonde året i rad! Sälja bostäder och all teknik kring det kan vi på våra fem, att göra varje person vi möter nöjd är svårare eftersom alla har olika krav och behov. Behovsanalysen är kanske det viktigaste momentet, lyssna på vad du vill. Efter det jobba fram planen för att dina behov är fullt uppfyllda! Vi är lite annorlunda på så vis, vi vill gärna lyssna mer än vi pratar!

En fri värdering är så mycket mer än en värdering!

För oss innebär en fri värdering mycket mer än bara att berätta för dig vad du kan förvänta dig att få för din bostad. Vi tar oss tid att lyssna på hur du funderar just nu, kanske renovera och bo kvar, vad måste jag fixa innan jag kan sälja? Hur fungerar det när man vill skiljas, när någon nära och kär gått bort? Låt oss komma ut och sparra dig lite i dina tankar, kanske det leder till att du vill sälja? Lika ofta är det bara så att det skapas en långsiktig bra relation med någon från oss, din fastighetsmäklare helt enkelt!

Öppet sju dagar i veckan

I år kan vi fira att vi legat i topp i SKI`s undersökning om de mest nöjda kunderna, 8 år i rad! En av många anledningar till den topplaceringen kan vara vår tillgänglighet! Vår butik vid Kronprinsen är öppen alla dagar i veckan, det är enkelt att komma till oss och prata affärer! Butiken vid Kronprinsen har följande öppettider: Vardagar 9 - 17, lördag och söndag 11 - 15 Butiken på Limhamn har följande öppettider: Vardagar 9 - 17, på helgen hänvisar vi till butiken vid Kronprinsen! Du kan alltid ringa oss gratis på 020-414050

Lämna synpunkter på oss!

Vi vill gärna veta vad du tycker om oss, när du kommer på våra visningar så kommer ansvarig mäklare alltid att följa upp personligen vad du tyckte. Utöver det så kommer medarbetare från oss att ringa dig och be dig avge ett omdöme om mäklarens arbete, det gör vi för att säkerställa att vi även nästa år skall ha de mest nöjda kunderna! Genom de svar du ger så kan varje mäklare hos oss hela tiden förbättra sitt arbete. Har du ännu inte varit på någon av våra visningar så kan du alltid maila dina synpunkter till vår VD, Karsten Johansen. karsten.johansen@maklarhuset.se. Du får alltid svar!

Kontakter över sundet!

Vi är Mäklarhuset i Malmö och jobbar mycket lokalt i vår kommun. Vi har ett mycket nära samarbete med EDC Poul Erik Bech som är Danmarks största mäklarföretag. Genom det samarbetet är det väldigt ofta som danskar väljer att ge oss förtroendet att både sälja bostad och köpa sig en bostad. För dig som skall sälja en bostad i Malmö kan det vara avgörande då ni helt enkelt har större chans att få fler kunder.... inte bara från Sverige!

Mångkulturell mäklarbyrå i en månkulturell stad

Vi är en mångkulturell mäklarbyrå i en mångkulturell stad. Självklart pratar vi svenska men du kan också prata på ditt eget språk med oss! Vår personal pratar danska, engelska, tyska, bosniska, serbiska, kroatiska, polska, spanska, ungerska, grekiska samt arabiska.

Malmö

Regementsgatan 56 A (Vid Kronprinsen) Linnegatan 22, (Vid korsning hemmakväll/Fonus/Wesleykyrkan.)

Vardagar 09:00-17:00 Helger 11:00-15:00

Tel: 020-41 40 50

malmo@maklarhuset.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Per-Anders Lindborg Kontorschef / Fastighetsmäklare
Per-Anders Lindborg
Kontorschef / Fastighetsmäklare
E-post
Kåre Brodin Fastighetsmäklare
Kåre Brodin
Fastighetsmäklare
E-post
Fai Tu Fastighetsmäklare
Fai Tu
Fastighetsmäklare
E-post
Ramona Lastre Fastighetsmäklare
Ramona Lastre
Fastighetsmäklare
Föräldraledig
E-post
Karsten Johansen Kontorschef / Fastighetsmäklare
Karsten Johansen
Kontorschef / Fastighetsmäklare
E-post
Paul Boklund Fastighetsmäklare
Paul Boklund
Fastighetsmäklare
E-post
Irma Lidén Fastighetsmäklare
Irma Lidén
Fastighetsmäklare
E-post
Rebecca Ekblad Blivande mäklare
Rebecca Ekblad
Blivande mäklare
E-post
Carina Clack Affärs- och säljstöd
Carina Clack
Affärs- och säljstöd
E-post
Åsa Persson Personal- och ekonomiansvarig
Åsa Persson
Personal- och ekonomiansvarig
E-post
Annica Andersson Koordinator
Annica Andersson
Koordinator
Fastighetsmäklare
E-post
Therese Afzelius Kontorschef / Fastighetsmäklare
Therese Afzelius
Kontorschef / Fastighetsmäklare
Föräldraledig
E-post
Våra kontor
Mäklarhuset Malmö Limhamn
Tel: 020-41 40 50
Linnégatan 22
216 14 Limhamn
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
Tel: 020-41 40 50
Regementsgatan 56
217 48 Malmö