Idunsgatan 27

Idunsgatan 27

Slutpris

5 900 000 kr


Sofielund— Malmö

Idunsgatan 27


Slutpris
5 900 000 kr

Sofielund— Malmö

Två-plans gatuhus på Sofielund där övervåningen är en separat lägenhet

Välkommen till detta tvåplans gathus med en uppsjö av användningsområden!

På entréplan presenteras generösa sociala ytor, inklusive vardagsrum, kök/matsal, ett stort allrum, två till möjligtvis tre sovrum samt ett elegant badrum med angränsande tvättrum. Vardagsrummet och matsalen kännetecknas av vackra, stora fönster som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. På entréplan finns det även butikslokal med separat ingång, om man vill använda den för någon verksamhet, annars är den en naturlig del av övriga bostaden.

Via en egen ingång når man övervåningen och här finner man en separat 3-rumslägenhet, perfekt för uthyrning eller generationsboende. Ett generöst allrum, kök, möjlighet till två, tre eller fyra sovrum, badrum och en terrass i sydvästläge med trevlig utsikt. För närvarande är ovanvåningen uthyrd, men avtal som löper ut i samband med övertagande av ny ägare. Huset har ett relativt stort renoveringsbehov, men potentialen är enorm så slutresultatet kan bli riktigt häftigt!

Trädgården prunkar, buskar och övriga planteringar. Området är idylliskt och karakteriseras av en unik historisk atmosfär med många fastigheter från tidigt 1900-tal och framåt. Sofielunds villakvarter erbjuder en mängd pittoreska hem från sent 1800-tal och tidigt 1900-tal, med ett aktivt byalag som engagerar sig i områdets bevarande.

Stadsdelen är barnvänlig och har närhet till flera skolor och förskolor. Sofielund präglas av en rik kulturell scen, inklusive biblioteket Garaget, Folkets Hus, nycirkusen Karavan och scenkonstkollektivet Potato Potato. Med gångavstånd till Mobilia och dess varierade shoppingutbud, samt det nyöppnade Funnys äventyr och biografer, erbjuds en bekväm boendemiljö. Möllevångstorget, Folketspark och Pildammsparken ligger alla på promenadavstånd och ger en mångfald av rekreation. Centralt beläget i Malmö, men ändå i en lugn och fridfull småstadsmiljö, med närhet till centrum, Södervärns knutpunkt och Triangelns tågstation - detta boende erbjuder en idealisk placering. Välkommen att anmäla dig för en visning!


Boarea
222 kvm
Driftkostnad
45 243 kr/år
Tomtarea
259 kvm
Rum
9 rum (6-8 sovrum)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Idunsgatan såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Idunsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.