Kung Karls Väg 5C

Kung Karls Väg 5C

Slutpris

1 600 000 kr


Kungahusen— Trelleborg

Kung Karls Väg 5C


Slutpris
1 600 000 kr

Kungahusen— Trelleborg

Stilsäker gaveltrea med underbart ljusinsläpp

Varmt välkommen till stabila och ständigt aktuella Kungahusen och denna välplanerade trerummare på gavel med härligt ljusinsläpp och fin utsikt! Otroligt välskött bostad med fina ytskikt, nylagt vackert parkettgolv i vardagsrummet och lättskött klinkers i hallen. Köket är renoverat - både snyggt och praktiskt med stenskiva som toppar och bidrar med lyxig känsla. Man får ordentligt med plats att sitta i köket, och vill man njuta av den inglasade söderbalkongen har man snabb access ut dit.

Vardagsrummet är rymligt och badar i ljus tack vare det extra fönstret i väster. Möblera med enkelhet både med soffgrupp, matplats eller arbetsplats om så önskas. Balkongen förlänger vardagsrummet och njutes större delen av året. De två sovrummen ligger svalt i norr, generös klädkammare emellan som nås från det största av rummen.

Både badrummet och gästtoaletten har helkaklade väggar och klinkergolv, dusch i ena och bra förvaring i båda.

Stilsäker och inflyttningsklar bostad i förening som gjort flertalet stora renoveringar samt har solceller och laddstolpar på gång. Uppvärmning, fiber och parkeringsplats ingår i avgiften.

Välkommen hem!


Boarea
82 kvm
Avgift
5 907 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-30

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Kung Karls Väg såldes av oss 2023-03-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Kung Karls Väg.

Boka värdering
Linda Solem, ansvarig mäklare i Trelleborg

Linda Solem

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.