Sök Meny
Såld

Yngsjö - Yngsjö - Furuboda / Bojvägen 10

Välkommen till en exklusiv arkitektritad 1-plansvilla belägen på lugn gata med uteplats och stort poolområde åt sydväst. Villans 177 kvm erbjuder bl.a kök och vardagsrum i öppen planlösning, 4-5 sovrum samt 3 helkaklade badrum. Planlösningen är uppdelad i en separat del med bl.a sovrum, allrum, badrum och ett eget litet kök. Perfekt för generationsboende eller egen verksamhet! Trädgården är lättskött med utsikt över öppna fält med vacker solnedgång. Garage, förråd, samt gäststuga med bastu finns också på tomten. Varmt välkommen på visning!

Yngsjö / Yngsjö - Furuboda
Bojvägen 10
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 177 kvm
Driftkostnad: 34 501 kr/år
Tomtarea: 1651 kvm
Rum: 6 rum, varav 5 sovrum
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Yngsjö / Bojvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.