Search Menu
Bostaden är såld

Älta - Älta - Strandparksområdet / Oxelvägen 37, 5 tr

Välkommen på visning av denna ljusa och rymliga bostad om 5 r.o.k. fördelade på 115 kvm. Beläget med ett högt och fritt läge med balkong i ett härligt söderläge. Köket renoverades smakfullt under 2014 och samtliga ytskikt är ljusa och fina. Här bor ni ett stenkast från Älta centrum och med gångavstånd till sandstranden vid Ältasjön där barnfamiljer samlas året om för både bad eller skridskoåkning på sjön. Bostadsrättsförening med bra ekonomi och som sänkte sina avgifter med 4 % för 2015 och med 2 % för 2016. Älta är ett barnvänligt område med naturen runt hörnet, flertalet sjöar inom gångavstånd men även med bra kommunikationer till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Haninge, Tyresö och Nacka. I Älta centrum finner ni närservice såsom matbutik, vårdcentral och apotek mm.

Älta / Älta - Strandparksområdet
Oxelvägen 37, 5 tr
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 115 kvm
Community fee: 6 753 kr/mån
Rooms: 5 rum och kök, varav 4 sovrum.
Floor: 5 av 8, 5 tr, (Hiss finns)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Älta /