Search Menu
Bostaden är såld

Bandhagen - Högdalen / Ålbergavägen 55

Fint radhus med stort kök och upp till 4 sovrum, beläget på en mysig trädgårdstomt. Här bor man lugnt och barnvänligt med Högdalens centrum bara några minuters promenad från huset. När man kommer in i huset möts man av ett stort härligt kök med utgång till den fina trädgården. Här ser man även den spännande planlösningen med 4 st halvplan som alla har en egen funktion, från kök till sovrumsplan. Förutom det stora köket har huset ett stort insynsskyddat vardagsrum med öppen spis och tre sovrum, med möjlighet till ett fjärde.I entréplan finns duschrum/tvättstuga och mellan två sovrum på mellanplan finns en separat wc. I anslutning till entré finns en uteplats och ingång till ett rymligt förrådsrum med plats för cyklar, barnvagn och mycket mer. Eget garage i länga kan ingå i överlåtelsen.

Bandhagen / Högdalen
Ålbergavägen 55
Final price: 4 600 000 kr
Enclosed: 99/11 kvm
Running costs: 26 621 kr/år
Plotarea: 207 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bandhagen / Ålbergavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.