Dukvägen 39

Dukvägen 39

Slutpris

2 500 000 kr


Bromma-Riksby— Bromma— Stockholm

Dukvägen 39


Slutpris
2 500 000 kr

Bromma-Riksby— Bromma— Stockholm

Kvadratsmart bostadscharm med solfylld balkong!

Välkommen till denna fantastiska bostad om 39 kvadratmeter i populära Riksby. Här finns alla förutsättningar att trivas! Detta hem är välplanerat och erbjuder ett charmigt kök med allt man behöver, helkaklat fräscht badrum, mysig sovalkov med plats för dubbelsäng. Vidare finns ett generöst lättmöblerat vardagsrum med plats för stora umgängen. Som om det inte vore nog finns en härlig, solfylld balkong i söder-läge. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt stort tillhörande källarförråd. Varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt! De stora fönsterpartierna ger ett enastående ljusinsläpp från två väderstreck som tillsammans med takhöjden ger en känsla av rymd.

Bo i en välskött och mycket stabil förening med erfarenhet ända från 40-talet. Genom åren har man gjort större renoveringar och bibehållit en god ekonomi. Förutom välplanerade bostäder finns tillgång till gemensamma uteplatser i lummig omgivning och två föreningslokaler som kan hyras för egna tillställningar och övernattning för nära och kära.

Riksby är en central del av Bromma med närhet till allt som vardagen önskar. Bara ett stenkast bort finns Brommaplan med all tänkbar service, så som tunnelbana och bussar samt flera mataffärer, restauranger, SATS-gym, bank och apotek. Här bor man trots det lugna läget mycket bekvämt. T-banans gröna linje vid Brommaplan tar dig till Fridhemsplan på 10 min i ena riktningen och Vällingby på samma tid i den andra. Runt knuten finns även mysiga promenadstråk runt Lillsjön och dess i kolonistugeområde.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 386 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Dukvägen såldes av oss 2023-05-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Dukvägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.