Karlsbodavägen 47

Karlsbodavägen 47

Slutpris

2 350 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Karlsbodavägen 47


Slutpris
2 350 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Optimalt planerad 1,5rok intill Sundbyberg!

Hjärtligt välkomna till denna väldisponerade 1,5 rok perfekt som en första bostad eller som en övernattningslägenhet där varje kvadratmeter kommer till användning. Belägen på attraktiva Karlsbodavägen i Bromma, har den ett mycket centralt läge intill gränsen till Sundbyberg. Du kommer bokstavligen att ha ca 1 minuts promenadavstånd till tvärbanan och en välsorterad Ica-Supermarket runt hörnet.

Detta läge ger dig fördelen att nyttja Brommas låga skattetabell samtidigt som du bor precis vid gränsen till Sundbyberg och kan dra nytta av allt vad dessa två fantastiska stadsdelar har att erbjuda. Bostaden är belägen på en av områdets mest populära och växande adresser. Du har även promenadavstånd till tunnelbanan som tar dig till Centralstationen på endast 12 minuter och pendeltåget som tar dig till Odenplan på 5 minuter. Dessutom kan du ta tvärbanan till platser som Bromma Blocks, Solna Centrum eller Alvik på kort ressträcka.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Du har också närhet till kommunikationer, grönområden, flera gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och en ljuvlig strandpromenad. Inom kort promenadavstånd från bostaden finner du Signalfabriken, som är som en egen liten stad i Sundbyberg. Inne i Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, SATS-träningscenter, frisörsalong och bibliotek. Åt andra hållet når du även Bromma Blocks med kort promenadavstånd, där du kan ta del av ett brett utbud av matbutiker och shoppingmöjligheter.

Missa inte denna bostad, måste upplevas på plats!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 626 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 4
Såld
2023-12-10

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Karlsbodavägen såldes av oss 2023-12-10. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Karlsbodavägen.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.