Search Menu
Bostaden är såld

Bromma - Bromma - Johannesfred / Ståltrådsvägen 28

Stilrent renoverad lägenhet med balkong i grönskande läge!

Stilrent renoverad lägenhet med balkong i grönskande läge! Här bor man i ett lugnt område med fantastisk läge intill vatten och natur samtidigt som man har närhet med kommunikationer till shopping mm i närområdet. Balkongen har ett väldigt skyddat och soligt söder läge omgiven av grönska, med liten sjöglimt. Gavelläge med fönster i tre väderstreck på våning två i fastigheten. Lägenheten är stilrent renoverad i modern design med påkostat Puustelli kök. Genomlöpande vita väggar, helgjutet betonggolv som vitlackerats utan trösklar mellan hall, kök och sovrum. Öppen planlösning när man kommer in i lägenheten mellan hall och kök, stor öppning in till vardagsrum och till sovrumsdelen har väggen öppnats upp för att maximera ljusflödet och känsla av rymd. Helkaklat badrum med fönster. Endast några minuters gångväg till tvärbanestationen som snabbt tar en till Alvik och vidare via Årsta Berg till Hammarby sjöstad. Åt andra hållet kommer man med tvärbanan via Sundbyberg till Solna. Pendeltågs linjen finns från Sundbyberg samt Solna. Gångavstånd på ca 15 minuter till T-bana Solna strand. Stor matvarubutik, City Gross, också på gångavstånd. Några minuters bilväg till Bromma Blocks samt Bromma flygplats. Till centrala Stockholm kan det ta ca 10 minuter med bil. Det är ett helt underbart område med fina promenadstråk längs med vattnet. Man kan faktiskt bada vid strandkanten intill huset el ta en långpromenad runt Lillsjön. För den som gillar att springa är det lite över ca 1 mil från fastigheten över till Solna, Lindhagen, över till Traneberg och tillbaka längs med vattnet. För den med båt finns flertalet båtklubbar i närheten. Varmt välkommen på visning!

Bromma / Bromma - Johannesfred
Ståltrådsvägen 28
Final price: 3 105 000 kr
Enclosed: 57 kvm
Community fee: 2 517 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Ståltrådsvägen