Tomtebobarnens Gata 25

Tomtebobarnens Gata 25

Slutpris

3 475 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Tomtebobarnens Gata 25


Slutpris
3 475 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Av säljaren accepterat pris

Varmt välkommen till denna fantastiska och välplanerade tvåa, möjlig trea i Annedal!
Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga, och dess imponerande funktioner gör den till ett perfekt hem. En av dess mest imponerande drag är att samtliga rum är stora och öppna, vilket skapar en harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen är idealisk för trevliga sociala tillställningar, och balkongen är en rymlig oas som skapar en avkopplande atmosfär och blir en central del av bostaden.
Det generösa vardagsrummet är en fantastisk plats som bjuder in till mycket naturligt ljus genom de stora fönsterpartierna. Rummet är rymligt och socialt planerat, vilket ger gott om utrymme för olika möbler och skapar en bekväm atmosfär. Här finns tillräckligt med plats för en matgrupp där du kan njuta av måltider i trevligt sällskap. Dessutom finns det utrymme för en bekväm soffa och en tv-möbel för underhållning och avkoppling med mera. Den öppna anslutningen från vardagsrummet till köket skapar en perfekt övergång mellan, vilket underlättar för socialt umgänge och gemenskap.

Köket utgör en perfekt balans mellan estetik och funktion där de ljusa köksluckorna och kaklet skapar en fridfull atmosfär. Här har man verkligen prioriterat bekvämlighet, och köket är komplett utrustat med alla nödvändiga apparater för att göra vardagen smidig. Kyl och frys, spishäll, inbyggd mikro och ugn är alla till hands för en effektiv matlagning.
Sovrummet är större med gott om plats för en stor säng, sängbord och en rymlig skjutväggsgarderob för smidig förvaring av kläder. Badrummet imponerar med sin eleganta design och generösa ytor. Här finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin samt en bekväm dusch och golvvärme. Handdukstork, W/C, kommod, spegelskåp och överskåp bidrar alla till att höja bekvämligheten.
Till bostaden inkluderar även ett praktiskt förråd, perfekt för organisering och förvaring av säsongsartiklar.



Om du längtar efter att bo i den underbara stadsdelen Annedal, med direkt närhet till Sundbyberg C, ICA, Bromma Blocks och mycket mer, så är det här verkligen en pärla av en bostad som du inte får missa.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 454 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tomtebobarnens Gata såldes av oss 2024-02-26. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tomtebobarnens Gata.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.