Search Menu
Bostaden är såld

Farsta / Eklidsgränd 19

Drömmer du om att bo nära storstaden men kunna njuta av natur och vatten när du kliver utanför dörren? Då är du välkommen till Eklidsgränd 19! Här har du bara tre minuters promenad till badstrand och till de fina gångstråken längs vattnet, här kan man gå med barnvagn eller njuta av natursköna löppass. I området har man även vackra Farsta gård och idrottsområdet med simhall, gym, löparbanor och fotbollsplan m.m. Om man känner för en fika eller lite shopping har du ca 10 minuters promenad till Farsta centrum med 150 butiker och 30 restauranger och caféer. Huset har ett av de finaste kök som du sett i ett radhus! Modernt inrett med stora arbetsytor, påkostade vitvaror och arbetsbänk i sten. Rymlig matplats där man kan njuta av utsikten mot trädgården genom det stora fönsterpartiet. När man kliver ut genom dörren kommer man till ett trädäck med gott om plats för utemöbler där man kan njuta av sköna somriga grillmiddagar. Under årets kallare period kan man istället grilla marschmallows i vardagsrummets öppna spis. I dagsläget har man två mycket fina sovrum med högt fritt läge och ett stort mysigt i souterängplanet. Efter viss ombyggnad kan man dela av ett sovrummen så att man har 3-4 sovrum istället.

Farsta
Eklidsgränd 19
Final price: 4 900 000 kr
Enclosed: 105/12 kvm
Running costs: 44 945 kr/år
Plotarea: 220 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Farsta / Eklidsgränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.