Search Menu
Bostaden är såld

Gräddö - Gillberga / Smibacksvägen 10

Charmigt, genomtänkt och väl omhändertaget hus på insynsskyddat läge!

Charmigt, genomtänkt och väl omhändertaget hus på insynsskyddat läge. Välkommen till Gillberga och detta härliga hus, här får du bland annat stora umgängesytor, sovloft, inglasat uterum, stor altan samt gillestuga med relaxavdelning. På tomten finns två gästhus. Tomten ligger ostört på sluttande läge, här har du skogen och naturen bakom huset som under rätt årstid är fullt av blåbär lingon och svamp. Fastigheten har rätt att använda en plats vid Infjärden där du kan ha en liten båt, perfekt för fisketuren. Till Gräddö är det ca 5km där det finns mataffär, bensinmack samt lite annat smått och gott. Varför inte ta sig till Kapellskär (ca 7 km) och ta en av de stora båtarna till Åland. Välkommen på visning!

Gräddö / Gillberga
Smibacksvägen 10
Final price: 1 995 000 kr
Enclosed: 87/60 kvm
Running costs: 33 350 kr/år
Plotarea: 2411 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gräddö / Smibacksvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.