Kärrtorpsvägen 24 A

Kärrtorpsvägen 24 A

Slutpris

1 995 000 kr


Kärrtorp / Johanneshov— Johanneshov — Stockholm

Kärrtorpsvägen 24 A


Slutpris
1 995 000 kr

Kärrtorp / Johanneshov— Johanneshov — Stockholm

Exceptionell 1:a med uteplats, välutrustat kök, stora sällskapsytor - inbjudande atmosfär!

Välkommen till denna pärla på 33 kvadratmeter belägen i byggnad färdigställd 2019 som erbjuder en modern och stilren atmosfär som ger en känsla av nyhet och fräschhet. Denna bostad är det perfekta valet för dig som söker det bekväma och underhållsfria boendet.

Bostaden är genomtänkt och har en smart layout som optimerar varje kvadratmeter. Den öppna planlösningen ger en ljus och rymlig känsla. Här finns allt du behöver för att trivas, inklusive ett modernt kök med de senaste bekvämligheterna.

Men det bästa kommer utomhus. En härlig uteplats väntar på dig, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och solsken när du vill. Här kan du skapa din egen lilla oas, perfekt för avkoppling, måltider utomhus och sociala sammankomster.

Denna bostad är en sällsynt möjlighet att äga något nytt och fräscht med minimalt underhåll. Med ung och modern byggnad kan du vara säker på att allt är i toppskick. Dessutom är läget idealiskt med närhet till allt du behöver, inklusive butiker, restauranger och kollektivtrafik.


Boarea
33 kvm
Avgift
2 533 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2024-01-12

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Kärrtorpsvägen såldes av oss 2024-01-12. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Kärrtorpsvägen.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.