Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Tibble / Hjortronvägen 69, 2 tr

Toppfräsch 2:a i stabil brf!

Välkommen till en toppfräsch 2:a om 67 m² i en omåttligt populär och stabil HSB förening! Hallen har ett praktiskt klinkergolv med golvvärme och ingång till inredd klädkammare. Här sitter också en gedigen säkerhetsdörr installerad 2014. Det fina klinkergolvet fortsätter in i köket, här finns också golvvärme. Det toppmoderna IKEA köket från 2012 har rostfria och delvis integrerade nya vitvaror, induktionshäll, volymfläktkåpa, kakelmosaik och inte minst bänkskivor i sten. Det fräscha helkaklade duschrummet har bl.a. en betongglasvägg och tvättpelare från 2013. Sovrummet är rymligt, här finns 3 st. fasta garderober. Likaså är vardagsrummet väl tilltaget och här finns utgången till balkongen. Balkongen har en ny trätrall och är belägen under tak. En perfekt plats att inta morgonkaffet på! Lägenheten är rakt igenom renoverad och ytskikten är moderna och smakfulla. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till Lillsjön, idrottsanläggning, parkering och livsmedelsbutik. Bussförbindelser mot både Brunna och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Inflyttningsklart! Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 500 kr.

Kungsängen / Tibble
Hjortronvägen 69, 2 tr
Final price: 2 115 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 3 341 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hjortronvägen